12 Ekim 2011 Çarşamba

Facebook Profilinizi Sayfaya Cevirmek

Facebook sayfaları kuruluşların, işletmelerin, tanınmış kişilerin ve müzik gruplarının kendi toplulukları ile iletişim sağladığı önemli bir özellik.Sayfalarında birçok özelliği var.Normal hesaplara göre daha avantajlı diyebilirim.Normal hesabınızda arkadaş sınırınız 5000 ken sayfalarda böyle bir sınır yok milyonları aşan hayran sayılarına ulaşmak mümkün.
Öncelikle tanınmış bir kişiyseniz veya zaman içinde tanınmış hale geldiyseniz profil sayfanızın yavaş yavaş ihtiyacınızı karşılamamaya başladığını fark edebilirsiniz. Hayranlarınız size arkadaşlık teklifleri göndermeye başladıklarında kabul edip etmemek zor bir karar olabilir. Kabul etmezseniz onlarla iletişim fırsatını kaçırabilirsiniz, kabul ederseniz ise aslında gerçek hayatta tanımadığınız insanlarla çok fazla kişisel bilgi paylaşmaktan rahatsızlık duyabilirsiniz.Bu gibi bir durumda profilinizi bir sayfaya dönüştürmek en iyi çözüm olabilir.Peki kendi hesabınızı hayran sayfasına nasıl dönüştürebiliriz mümkün mü ve bu nasıl yapılır?



Bu işlemi yapmadan önce dikkat etmeniz gereken bir kaç nokta var.Eğer sayfalar hakkında pek bilginiz yoksa bu link den facebook sayfa yardım bölümünü iyice okumanızı öneririm.Sayfaların facebook da ki yerini anladık dan sonra profilinizi sayfaya çevirebilmek için şu adrese giriş yapın.Daha fazla bilgiye ihtiyacınız var ise bu linke tıklayabilirsiniz.


Tekrar profile döndürmek isterseniz bu link den başvuru yapmanız gerekiyor.Sayfaya dönüştürmeden önce geri profile döndürebilmenizin garantisi yoktur sadece başvuru yaparsınız.


Not:Bu işlemi yapmak bağzı profillerin kilitlenmesine neden olabilir.Her profilde kilitlenme olmuyor.Alacağınız risk size aittir!

Yeni oluşturduğum bir Sayfayı tekrar profile dönüştürebilir miyim?
Profilinizi yanlışlıkla bir işletme Sayfasına dönüştürdüyseniz, işlemi geri almak için istekte bulunabilirsiniz. Bir profilin bir kişi dışında herhangi bir şey için kullanılmasının Facebook'un Hak ve Sorumluluklar Bildirimi'ne aykırı olduğunu lütfen unutmayın. İtiraz göndermek istiyorsanız, buradan gönderebilirsiniz. https://www.facebook.com/help/contact_us.php?id=1...


2 yorum:

Facebook Beğenileri Gizleme – Nasıl Yapılır?
https://www.dogushan.com/facebook-begenileri-gizleme-nasil-yapilir/
En büyük sosyal paylaşım ağlarından birisi olan Facebook, gün geçtikçe üye sayısını da sürekli olarak artırmaktadır. Özellikle paylaşımları beğenme üzerine kurulu olan sosyal paylaşım sitesinde, kullanıcılar beğendikleri paylaşımların görünmemesini isteyebilmektedir. Arkadaş ya da diğer kişiler tarafınca yaptıkları eylemlerin ana sayfa üzerinde gözükmemesini isteyen kişilerin sayısı oldukça fazla olduğundan dolayı, facebook beğenileri gizleme yöntemleri son dönemlerde oldukça yararlı bilgilendirmeler arasında yerini almıştır.

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More