21 Eylül 2011 Çarşamba

Google+ (Google Plus) Google’ın Yeni Projesi Olan Sosyal Ağa Davetiyesiz Üyelikler Açıldı!





Birçoğumuz duymuştur Google+ (Google Plus)’ı. Duymayanlar için de kısaca açıklamak gerekirse adından da anlaşılacağı gibi google tarafından açılan bir sosyal ağ diyebiliriz. Facebook’a çok büyük bir rakip olarak çıktı google+. İlk açıldığında beta aşamasında olarak açılan ve sitenin denenmesi açısından belirli sayıda kişiyi üye olarak alıp, üyelik sistemini davetiyeli olarak yaptı. Yani üye olan kişiler başkalarına mail ileGoogle+ davetiyesi gönderebiliyordu. Milyonlarca kişi de davetiye bulamayıp üye olamadığı için bu beta aşamasının geçmesini bekliyordu.
Evet, artık google beta aşamasını daha tamamlayamasa da tüm dünyaya üyelikleri serbest hale getirdi. Artık siz de google’ı açtığınızda sol üst kısımda bulunan “siz” butonuna tıklayıp giriş yaparak kolayca üye olabilir ve Google+ dünyasına katılabilirsiniz. Google+ üye sayısı iyi artış gösteriyor diyebiliriz. Tabi herkes Google nasıl bir proje ile geldi bunu da merak ediyor. Sırf bunun için üye olanlar da var. Tabi Google’a Facebook’tan sıkılıp daha iyi bir tercih olarak bakanlar da var.
Tanıyıp göreceğiz Google+’ı. Bakalım üye sayısında nasıl artış olacak? Biz de daha denemedik hemen üye olup denemeye başlayacağız, bakalım gerçekten verdiği imkânlar yeterli olacak mı? Ve belki de en önemlisi bakalım Facebook’a sağlam bir rakip olacak mı?
Siz ne dersiniz bu konuda?

0 yorum:

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More